Kennen en gekend worden

Welkom bij deze workshop, speciaal ontworpen voor nieuwe teams, samengestelde groepen, of tijdelijke samenstellingen. In slechts één dagdeel leren we elkaar beter kennen, ontdekken we elkaars kwaliteiten en zien we wat we kunnen toevoegen aan het team. Voor wie meer tijd heeft, bieden we ook een uitgebreide dag optie met extra activiteiten.

Wat kun je verwachten?

Dagdeel workshop

  1. Introductie met een Knipoog
    • We beginnen met een werkvorm, die iedereen de ruimte geeft te delen wat hij of zij wil delen.
  2. Ontdekken van Kwaliteiten
    • Hoe zat dat ook alweer met die kernkwadranten? Delen en inzetten!
  3. Toevoegen aan het Team
    • We bespreken hoe iedereen zijn of haar kwaliteiten kan inzetten voor het team. Wat kun jij bijdragen aan het succes en de cohesie van de groep?
  4. Praktische Oefeningen
    • Tussendoor doen we verschillende oefeningen om te toetsen of de inzichten en uitspraken kloppen. Dit helpt om een realistisch en praktisch beeld te krijgen van elkaar.

Uitgebreide dag workshop

  1. Ochtend: Kennismaking en Kwaliteiten
    • We beginnen met dezelfde introductie en kwalitatieve oefeningen als in het dagdeelprogramma, maar nemen hier extra tijd voor diepgang. Ook kijken we naar wat eenieder kan en wil toevoegen aan het team.
  2. Grote Teamquiz
    • In de middag houden we een uitgebreide teamquiz, die niet alleen leuk is, maar ook ontworpen is inzicht te geven in elkaars achtergronden en drijfveren.
  3. Extra Oefeningen
    • We voegen extra interactieve oefeningen toe die gericht zijn op samenwerking, communicatie en het versterken van de teamgeest.
  4. Reflectie en Afsluiting
    • We sluiten de dag af met een gezamenlijke reflectie. Wat hebben we geleerd? Hoe kunnen we deze inzichten toepassen in ons dagelijks werk?

Waarom deelnemen?

Deze workshop biedt een perfecte mix van plezier, inzicht en praktische toepassing. Door elkaar beter te leren kennen, versterken we de onderlinge banden en creëren we een hechter en effectiever team.

Schrijf je in voor “Kennen en Gekend Worden” en ontdek hoe een beter begrip van elkaar kan leiden tot een succesvoller team. We kijken ernaar uit om samen met jou en je team deze waardevolle reis te maken!