Kernkwadranten

Welkom bij de workshop “Kernkwadranten”, waarin we de krachtige methode van Daniel Ofman verkennen. Deze kernkwadranten workshop is ontworpen om je te helpen diepere inzichten te krijgen in je persoonlijke kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Met deze methode kun je beter begrijpen wat je drijft en hoe je jezelf kunt ontwikkelen.

Het model helpt je om je sterke punten te herkennen, te begrijpen hoe je deze kunt benutten zonder in je valkuilen te vallen en om te werken aan je uitdagingen.

Wat kun je verwachten?

  1. Introductie tot kernkwadranten
    • We beginnen met een korte inleiding over de kernkwadrantenmethode en de theorie erachter. Je leert wat kernkwaliteiten zijn en hoe ze zich verhouden tot valkuilen, uitdagingen en allergieën.
  2. Identificatie van je eigen kernkwadrant
    • Door middel van interactieve oefeningen en reflectie helpen we je om je eigen kernkwaliteiten te identificeren. Je zult ontdekken wat jouw unieke sterke punten zijn en hoe deze je gedrag beïnvloeden.
  3. Inzicht in valkuilen en allergieën
    • We verkennen de negatieve aspecten die samenhangen met je kernkwaliteiten. Je leert hoe je kunt voorkomen dat je in je valkuilen stapt en hoe je je allergieën kunt herkennen en beheersen.
  4. Ontwikkelen van uitdagingen
    • Samen ontwikkelen we strategieën om je uitdagingen aan te gaan. Dit zijn de positieve eigenschappen die je kunt cultiveren om in balans te blijven en je persoonlijke groei te bevorderen.

Waarom deelnemen?

De kernkwadrantenmethode biedt een helder en praktisch kader voor persoonlijke ontwikkeling. Door deel te nemen aan deze workshop krijg je diepere inzichten in jezelf, wat je helpt om effectiever en met meer voldoening te functioneren in zowel je persoonlijke als professionele leven. Een leuke workshop voor (nieuwe) teams, die ook in-company gegeven kan worden!