De belevingswereld

Welkom bij “De Belevingswereld,” een unieke workshop waarin je op ontdekkingsreis gaat door de atlas van jouw innerlijke landschap. Geen fysieke reis, maar een reis naar zelfinzicht en persoonlijke groei. We gebruiken een metaforische kaart om je huidige situatie, verleden, toekomst en voorkeuren te verkennen.

Workshop De Belevingswereld

Wat kun je verwachten?

  1. Waar sta je nu?
    • We beginnen met een grondige zelfreflectie op je huidige situatie. Waar bevind je je nu in je leven? Wat zijn je huidige emoties, gedachten en omstandigheden?
  2. Waar ben je geweest?
    • Reflecteer op je verleden. Welke ervaringen en gebeurtenissen hebben je gevormd? Wat zijn de belangrijkste mijlpalen en hoe hebben deze je beïnvloed?
  3. Waar wil je naar toe?
    • Visualiseer je toekomst. Wat zijn je dromen, doelen en ambities? Waar zie je jezelf in de komende jaren en wat wil je bereiken?
  4. Waar is het leuk?
    • Ontdek de gebieden in je leven waar je plezier en voldoening ervaart. Wat maakt je gelukkig en waar geniet je het meest van?
  5. Waar is het spannend?
    • Identificeer de gebieden die spannend en uitdagend zijn. Waar voel je de meeste spanning en wat daagt je uit om buiten je comfortzone te treden?
  6. Deze streken spreken mij het meest aan!
    • Markeer de aspecten van je leven die je het meest aanspreken. Wat vind je het meest intrigerend en waar wil je meer tijd en energie in investeren?
  7. En deze het minst!
    • Benoem de aspecten die je het minst aanspreken. Wat wil je vermijden of verminderen in je leven en waarom?
  8. Dit heb ik ontdekt

    • Aan het einde van de workshop reflecteer je op je ontdekkingen. Wat heb je geleerd over jezelf? Welke nieuwe inzichten heb je opgedaan en hoe ga je deze toepassen?

Waarom deelnemen?

Deze workshop biedt een diepgaande en gestructureerde manier om je eigen belevingswereld te verkennen. Door middel van metaforische kaarten en reflectieve vragen krijg je waardevolle inzichten die je helpen om gerichte keuzes te maken en je persoonlijke en professionele leven te verrijken.

Doe mee met “De Belevingswereld” en ga op ontdekkingsreis naar jezelf. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van zelfreflectie en persoonlijke groei. Doe mee als individu of met je (leidinggevende) team. Alleen ga je snel. Samen kom je verder!

Workshop De Belevingswereld